HB anti-oxidant Nr.1

Gezond zijn is bijzonder. Dit besef je pas écht als je het niet meer bent. HB Anti-oxidant nr.1 helpt bij het ondersteunen van een goede gezondheid. De inhoud bestaat uit calcium, krachtige antioxidanten en vitaminen in hoge dosering. Belangrijker nog is de onderlinge verhouding van de samenstelling . Deze maakt uit of antioxidanten wel of niet effectief kunnen werken.

Dertig jaar ervaring heeft laten zien, dat HB Nr.1 voor de gezondheid een gunstig effect heeft op het gebied van fysieke vermoeidheid, stress, burn-out, en de bekende verouderingsproblemen.

 

afbeelding 1

Dagelijks gebruik van HB Nr.1 vormt tevens de basis op het gebied van anti-aging.

Naast de genoemde gunstige ervaringen heeft er een wetenschappelijk onderzoek plaatsgevonden met gezonde mensen.

Dit onderzoek heeft vastgesteld, dat in zes weken tijd het vitamine E plasma kan worden verhoogd met meer dan 80% en het niveau van urinezuur, de mede veroorzaker van reumatische problemen zoals jicht, kan worden verlaagd met meer dan 7%.

 
 
 Kolom 2

De krachtige mix van werkzame bestanddelen is per dosering verpakt: makkelijk in gebruik en compact om mee te nemen.

In één verpakking zitten veertig doseringen. Aanbevolen dagelijks gebruik als basis voor anti-aging; onder dertig jaar één dosering , boven dertig jaar twee doseringen, boven vijf en veertig jaar drie doseringen per dag.

Direct bestellen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »